TANDOOR

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tandoor. Meer weten? Ontdek meer

20 aug 2022 om 21:01 really bad experience, food was burnt, whole meat was black cause of burning, we did throw in to trash all, so does wrap, inside wrap also meat was fully burnt,
28 jul 2022 om 3:58 Took too long No contact details for restaurant Food was not good
17 jul 2022 om 15:37 The dish with Biryani was having cockroach in it. Total unhygienic. Taste wise also was not OK. I would like to have refund.
21 mei 2022 om 16:32 Special biryani with chicken tikka average taste; wet, overcooked biryani with no chicken inside, only the often burnt little tikka pieces. Expensive for what you receive. Long delivery time 1 hour+
4 apr 2022 om 10:49 1 min puntje, ze warmen de rijst op in de magnetron. Verder Top. Vlees en de naan zijn geweldig.
25 mrt 2022 om 21:18 They mess up occasionally with the rice, but most of the time the food is flavorful and fresh! I order at least once a month and look forward to it every single time! Try the special biryani plate with chicken and 2 samosas, you won’t regret it!
4 mrt 2022 om 7:32 Special chicken biryani, very delicious and spicy. Loved it!
1 mrt 2022 om 20:19 Biryani was uitgedroogd en keihard. Te lang in de warme pan gelegen. Alsof ik chips aan het eten was. Zo ook de kip. Was niet te eten. Ik heb hier vaker besteld en alle keren voortreffelijk gegeten, maar dit wat ik kreeg kunnen ze niet verkopen.
26 feb 2022 om 13:23 Biryani hier besteld en ik moet heel eerlijk zeggen...best ever. Mooie losse fluffy en lange rijstkorrels. Smaken perfect in balans. En er wordt zeker niet bezuinigd op het vlees. Een aanrader. Prijs kwaliteit smaak top!
25 jan 2022 om 20:01 Lange bezorgdtijd deze keer, maar eten is super lekker!!
24 jan 2022 om 22:29 Normaal is de bezorgtijd sneller, maar precies zoals aangegeven binnen 66 minuten bezorgd! Was het wachten zeker waard! Altijd lekker :-)
26 dec 2021 om 19:00 Great food!